DATUM: 2014-08-18 / TID: 17:39:05
KATEGORI: Sammanfattningar, Övriga tvserier

Las Vegas; säsong 2 sammanfattning.

Wohoo! Jag blev klar med säsong 2 igår! Den var ännu bättre! Och varje avsnitt som gick, började jag minnas saker som har hänt i just det avsnittet och så vidare. Bra minne jag har! ;)
 
Handling:
Television’s hottest drama, Las Vegas is back with all 24 episodes of the thrilling Second Season, and the stakes are higher than ever! Rejoin the red-hot surveillance team of the Montecito Resort and Casino as they take on more card-counting crooks, uncover secrets from the past, solve murders and teach topless employees how to move - all while maintaining security 24-7. Its Sin City action like you’ve never seen before with guest stars Sylvester Stallone, Alec Baldwin, Jill Hennessy, Jon Lovitz and more, plus musical performances by Snoop dogg, Clint Black, Duran Duran and Black Eyed Peas in Dolby 5.1 Surround. The complete Season Two of Las Vegas is now on DVD - unseen, exposed and ready for action!
 
Favoritavsnitt:
Som sist, så är det omöjligt att välja ett. Så jag listar alla mina favoriter. 2x01 Have you even seen the Rain?, 2x03 Blood is Thicker, 2x04 Catch of the Day, 2x06 Games People Play, 2x08 Two of a Kind, 2x10 Silver Star, 2x13 Sperm Whales and Spearmint Rhinos, 2x16 Can you see what I see, 2x17 Tainted Love (äääälskar alla scener med Casey och Sam, bara så awesome!), 2x19 One Nation, Under Surveillance, 2x22 Letters, Lawyers and Loose Women och säsongsfinalen 2x24 Centennial.
 
Favoritkaraktär:
Som sist: alla! Det går verkligen inte att välja en favorit! Jag älskar alla på olika sätt. Big Ed, Danny, Mary, Delinda, Nessa, Mike, Sam osv. Omöjligt ;)
 
Värsta karaktär:
Ingen!
 
Favoritship:
Fortfarande Danny och Mary! De blev äntligen ett par, men fast ändå inte. I förra säsongen var de bara vänner men i denna säsongen blev det till och från. Som om de inte visste vad de egentligen ville. Det tog slut efter halva av säsongen. Fyfan vad ledsen jag blev. Vad jobbigt det är att shippa de två! Och vad jag dog inombords i säsongfinalen när Mary ville verkligen prata med Danny (jag slår vad om att hon tänkte välja Danny), men slutligen kunde hon inte vänta längre och åkte då iväg på Hawaii resan med hennes nya pojkvän Jake. Och när Danny fick höra att Mary letade efter henne, då letade han efter henne. Men det var för sent och han fick då höra om hans pappa. Fan också. Så ja, det är jobbigt att shippa såna par! Och sen så blev jag galet förälskad i Casey och Sam också (de har varit gifta i sju-åtta år, de har inte setts i sju år och har aldrig skiljt sig)! Trist att han bara kommer att vara med i 9 avsnitt totalt, det har jag kollat upp. Men under resten av avsnitten hoppas jag att de blir ett par igen ändå nån gång. De är ju gifta för sjutton ;)
 
Bäst i säsongen:
Allt! Särskilt Casey och Sam. Vad jag skrattade och skrattade när Sam sprang och försökte gömma sig från Casey hela tiden medan han fortsatte att jaga henne och gav inte upp. Fyfan, det var bara så himla sött! Varför hade de inte setts i sju år, förresten!? De är ju så fina ihop ;)
 
Värst i säsongen:
Dannys och Marys till och från. Inte okej att plåga mig så! Och Marys nya pojkvän Jake. Nej, jag gillar det inte. Det ska vara Danny, okej? Och att Nessa stack till London utan att säga adjö. INTE OKEJ! Väldigt dåligt stil av henne att göra så. Tråkigt att det även är hennes sista avsnitt i serien också. Så dåligt sätt att avskriva hennes karaktär på! Så ja, jag är besviken. Mike då? De har ju kommit närmare varandra i denna säsongen. Trist! Och sedan så var det så sorgligt att se på när Monecito revs i säsongsfinalen efter att Sams man Casey köpte det. Vad kommer att hända med Monecito nu?
 
Övriga kommentarer:
Säsong 2 har verkligen varit bra! Ännu bättre än säsong 1, må jag säga! Jag ser fram emot säsong 3 som jag ska se strax. Äntligen nu är det endast avsnitten som jag aldrig har sett förut, från säsonger 3-5. Spännande! ;)
Postat av: FrökenTV, bloggen om tv och film

gillar din nya header :)

Svar: Tack, jag med! ;)
Micaela Sundberg

2014-08-18 @ 21:56:21
URL: http://efji.blogg.se/

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: