DATUM: 2014-04-06 / TID: 19:05:23
KATEGORI: Revolution, Sammanfattningar

Revolution 2x18 Austin City Limits.

I fredags såg jag det senaste av Revolution 2x18 Austin City Limits - och jag kan inte förklara med ord om hur chockad, arg och förkrossad jag är! Jag är det fortfarande nu. Det var ett jäkla bra avsnitt ja, men slutet...! Det lämnade mig helt förkrossad och med mitt hjärta i halsgropen! Markera texten för att läsa mina tankar (mest bara om en sak)!
 
Min fina Jason är död! Jag vet inte vart och hur jag ska börja! Jag kan inte förklara med ord om hur arg, chockad och förkrossad jag blev! Jag är så upprörd! Jag vet att det bara är en tvserie, men och? Man kan inte undgå att ha känslor. Slutet... Innan det ens hände, bara visste jag att något sånt skulle hända då han var i trans. Men jag trodde aldrig att det skulle gå så långt och sluta med att han dog! Jag blev så oerhört chockad och upprörd som fan! Varför? Liksom VAAAAARFÖR!? Varför var Jason tvungen att dö!? Varför??? Han förtjänade inte att dö!! Åh stackars honom! Jag önskar verkligen att den där kärringen inte hade läst numret högt, för annars skulle det här aldrig ha hänt! Om jag vore i serien, skulle jag döda henne på fläcken! Jag hoppas att Charlie hittar henne och dödar henne! Jag är så förbannad som fan! Jag som dessutom också väntade hela säsongen på att Jason och Charlie äntligen skulle återförenas igen men så istället hände det här...! Det var som ett hårt slag mot mitt ansikte! Inte så snällt mot mig och alla andra som fortfarande shippade dem trots att de knappast hade några scener ihop sen tornen! Åh, varför!? Är så otroligt förkrossad nu över det här!
Det var en väldigt intensiv scen! Det var så hemskt, så brutalt och rå och såååå oerhört jäkla jobbigt att titta på! Att det dessutom var Charlie som tvingades skjuta Jason...! Att hon tvingades skjuta sin första kärlek! Det var så otroligt grymt mot henne! Och när hon sa "Please, this isn't you. Jason, this isn't you." med sitt förkrossande ansikte då brast bara mitt hjärta! Så jag bara satt där och grät floder! Helt jäkla otroligt skådespel av Tracy Spiridakos här, verkligen! För man kunde se på Charlie att hon verkligen inte ville döda honom av hela sitt hjärta och att hon trots allt älskade honom fortfarande. Hon insåg det först när hon sköt honom. Hon var som säsong 1 Charlie. Allt det var så tydligt i detta ögonblicket! Det var så otroligt tragiskt! Verkligen ett tragiskt slut på deras fina, men väldigt korta lovestory! De var som Romeo och Julia, de fick inte sitt lyckliga slut! Åh jag vill bara gråta! För vi får aldrig mer se Jason igen och vi får aldrig mer se Jarlie igen. Nej, det här är fan INTE okej!
Och åh en sak till... jag kunde inte undgå att märka en sak i allt det här. Ni vet ju att Charlie har varit så kall och tuff hela säsongen. Men så fort Jason kom och fanns runt omkring henne igen i detta avsnittet, kunde man se att hon började mjukna lite och blev som hon var i säsong 1. Men då sen tvingades hon skjuta honom till döds och då bara PANG! så bröt hon slutligen ihop. Hennes mänsklighet togs snabbt fram igen som hon hade hållit gömd så länge sen tornen. Jag har INTE sett henne bryta ihop så här sen Danny och Nora dog, har ni? Säger det inte er något? Om hurdan Charlie är omkring Jason? Hur han är den som oftast tar fram hennes rätta jag? Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara detta! Men ja... det är iallafall vad jag har observerat!
 
Nu har den åkt på uppehåll och kommer inte tillbaka förrän i slutet av april. Det behövs verkligen då jag fortfarande är så upprörd. Jag behöver lite tid att smälta det som hände i slutet! Annars ser jag fram emot nästa avsnitt!
 

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: