DATUM: 2014-04-27 / TID: 20:37:00
KATEGORI: Once Upon a Time, Sammanfattningar

Once Upon a Time 3x18 Bleeding Through.

I måndags såg jag det senaste av Once Upon a Time 3x18 Bleeding Through som jag älskade fullständigt! Det var så jäkla bra. Jag vet att jag säger samma sak jämt men jag bara måste säga det här igen: serien blir ju bara bättre och bättre för varje avsnitt som går! Markera texten för att läsa vad jag tyckte :)
 
Precis som förväntat, var Hook inte på humör för något efter vad Zelena gjorde med honom i förra avsnittet. Det var så jobbigt att se honom så nere och inte vågade röra Emma eller ens se på henne. Ännu jobbigare var det när Emma försökte uppmuntra honom genom att flirta med magi på Granny's. Hon bjöd honom på den berömda varma choklad med kanel genom att förflytta den till hans bord och sedan busade hon och förflyttade hans krok och fnissade. Men Hook blev inte uppmuntrad, han var nere ändå :(
Jag förstår honom fullkomligt om varför. Att hon flirtade gjorde det ju bara svårare för honom - för att han älskar henne så mycket och det var också han som först uppmuntrade henne till att öva på magi i början av förra avsnittet och nu har han den här jäkla, jobbiga förbannelsen där han måste ta bort hennes magiska krafter eller annars så dör alla som hon älskar. Så det är väl inte konstigt egentligen att han inte är på humör för något nu när han befinner sig i en riktigt svår situation. Och just som när Emma skulle fråga Hook vad som var fel när hon inte lyckades uppmuntra honom, så kom Belle och förstörde allt. Typiskt! Såå fel tajming! Hon borde ha kommit några minuter senare, haha.
Nu tillbaka till Captain Swan. Jag älskade att Emma var så bekväm med att öva på magin omkring Hook och att hon var så öppen och lekfull och att hon för en gångs skull flirtade och fnissade. Samtidigt som jag också hatade det. Varför, varför hände det här?! Varför just som Emma äntligen var redo att gå vidare, så lyckades Zelena förbanna Hook innan?! Fuck you, din jäkla häxa. Men hur som helst, så dooog jag när Emma blev så överlycklig och sa "BOOM!" och när hon förflyttade Hook's krok. Det var fan det sötaste! :')
 
Det var intressant att se tillbakablickarna med Cora där man fick bland annat se varför hon gav upp Zelena. Det var sorgligt. Och vilken överraskning det var när det visade sig att det var Snövits pappa Leopold som Cora skulle gifta sig med. Det var ju samma man som Cora tvingade Regina att gifta sig med senare. Äsch, vad vidrigt. Och det var på grund av Snövits mamma Eva som Cora tvingades ge upp Zelena. Vad hemskt det var att se. Att tvingas överge sitt barn bara för att prinsessan Eva var elak och skvallrade för Leopold om babyn.
Och på tal om Leopold - vad jag skrattade när Charming och Snövit bråkade om hurdana att döpa deras ofödda bebis till Leopold eller inte. Charming vill det inte men Snövit vill det.
Charming: "Emma, will you please tell your mother that we're not gonna name your brother Leopold?"
Snövit: "Why not? It was my father's name!"
Charming: "People will make fun of him!"
Snövit: "My father was a king!"
Charming: "Which is why nobody made fun of him."
Och Emma bara satt där och Hook var typ bara "Barnungar!" Hahaha xD och just det, på tal om dom alla plus Regina vid bordet... fan vad jag skrattade också när Snövit blev rädd av att bordet rörde sig och då sa Hook "Sorry, love. It was me. I crossed my legs and bumped the table." Hahaha! :')
 
Regina, Regina, vad ska man säga om henne? Hon fortsätter bara att växa och växa som person i mina ögon! Och jag älskar det! Hon bad Belle uppriktigt om ursäkt, hon skyddade Snövit från spöket Cora och hon blev inte arg på Robin Hood för att han gav bort hennes hjärta till Rumple i utbyte mot Robins son Roland. Istället frågade hon bara om det var nån som skadades. Och jag älskade alla scener med henne och Snövit där de bara pratade, särskilt den sista scenen. Jag ville bara gråta vilket jag också gjorde lite, för jag hade väntat så länge på att de skulle bli vänner istället för att vara fiender. Och nu är de på god väg att bli det. Jag älskar att Regina tillbringar mycket tid med Charmings nu. Fortsätt med det, tack!
 
På tal om Robin Hood och Regina... äntligen kysstes de! Jag älskade kyssen och jag älskade Robins reaktion efter den första kyssen och hur han drog henne till sig för en kyss till. Many feeeeeels! Captain Swan, Outlaw Queen, Snowing och Rumpbelle; mina fina OTPs!
 
Och så sist men inte minst; nu vet man äntligen vad Zelena vill och varför hon vill ha Charmings och Snövits ofödda baby. Hon vill tydligen gå tillbaka i tiden! Inte direkt så överraskande, för jag började misstänka nåt sånt redan innan jag såg avsnittet. Det enda som jag bara inte hade gissat mig till var VARFÖR. Nu vet man det, tack vare Cora och även Belle (vilket var varför hon avbröt Hook och Emma tidigare på Granny's); Zelena vill tydligen gå tillbaka i tiden för att döda Snövits mamma Eva. Vad betyder det? Jo, om Zelena lyckas döda Eva då skulle Cora gifta sig med Leopold och aldrig ha gett upp Zelena. Och då betyder det också att Regina skulle aldrig ha blivit född och så även Snövit, Emma och Henry. Överraskning! Och för att kunna gå tillbaka i tiden behövs Reginas hjärta, Rumples hjärna, Charmings mod OCH babyn. Zelena har allt det nu, förutom babyn förstås. Så Charmings och Snövits baby är alltså nyckeln till det hela! Shit, säger jag bara! Hur ska de stoppa Zelena från att lyckas nu då? Riktigt spännande att se vad som händer nu framöver! :)
 
Äntligen kan man se nästa avsnitt imorgon! Jag läääääängtar!!!! ;D

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: