DATUM: 2013-09-22 / TID: 23:03:00
KATEGORI: Serienyheter, Övriga tvserier

White Collar.

Det är något som jag har glömt nämna här i bloggen. Jag började också se White Collar nyss - för nån vecka sedan på Netflix där det finns två säsonger av serien. Jag brukar faktiskt kolla på den på tv ibland och jag hade också alltid velat se hela serien nån gång. Så när jag såg att den finns på Netflix blev jag jätteglad då den finns ju inte nånstans med swesub att ladda. Så jag började se den. Jag gillar ju serien verkligen jättemycket! Den är så bra och rolig och aldrig tråkig för en sekund och det är alltid roligt att följa olika fall. Så det är bara härligt att se den från allra början nu som jag alltid hade velat göra. Och att Matt Bomer, som spelar Neal Caffrey, är så förbannat jäääävla snygg är bara ett stort plus i kanten! Jag har svårt att tro att han är gay i verkligheten för i serien är han överförtjust i kvinnor! Än så länge har jag bara sett två avsnitt nu i veckan och jag vill ta det väldigt lugnt så jag kommer bara se några avsnitt per vecka. Jag ser fram emot det! ;)
 
Efter flera år av katt- och råttalek lyckas FBI-agenten Peter Burke slutligen fånga sitt byte, den yrkeskriminelle bedragaren Neal Caffrey. Efter att ha placerats i ett högsäkerhetsfängelse lyckas Neal ändå rymma. Peter överlistar honom igen och inför hotet att återsändas till fängelset kommer Neal med ett utmanande förslag för att slippa undan en ny fängelsevistelse. Han erbjuder FBI sina tjänster och motvilligt inser Peter att den kunskap om den undre världen som Neal besitter inte kan hittas på rätt sida om lagen och godtar förslaget.
Postat av: Amanda

Det har kommit fyra säsonger och den femte börjar i höst :)

Svar: Ja jag vet att det finns fyra säsonger och att en femte säsong börjar i höst. Men det finns bara två säsonger på Netflix :( så jag får vänta länge på tredje och fjärde säsong eller så får jag köpa dvd om det finns! ;)
Micaela Sundberg

2013-09-23 @ 01:23:02
URL: http://kinglionheart.blogg.se
Postat av: Emma

Jag ÄLSKAR den serien och Matt Bomer, han är fantastisk i White Collar. Det finns en säsong 3 också, den var bra men inte lika bra som säsong 1 & 2 :)

Svar: Det gör jag också! Håller med om att Matt Bomer är fantastisk! ;) hoppas att säsong 3 och 4 kommer snart på Netflix!
Micaela Sundberg

2013-09-23 @ 09:02:51
URL: http://em13.devote.se/

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: