DATUM: 2013-09-29 / TID: 21:13:00
KATEGORI: Film

The Frozen Ground (2013).

The Frozen Ground såg jag alldeles nyss och helt galet vad bra den var! Så sjukt bra film, verkligen! Sjukt spännande till och med! Och det bästa är att den är baserad på verkliga händelser.
Det var skitbra agerat av alla - Nicholas Cage, Dean Norris (han är bara med lite men han är ändå bra som alltid trots det), John Cusack och Vanessa Hudgens. Framför allt Vanessa Hudgens! Jag blev så jävla imponerad av hennes skådespel. Hon är alltid bra men i den här filmen... bara WOOOOW! Vilken skådespel! Hon var helt jävla lysande i sin roll som prostituerade Cindy, verkligen. För hon fick mig verkligen att känna med Cindy så att jag blev tårögd ett antal gånger! Jag nästan bokstavligen gapade faktiskt också, hon var helt sjukt otrolig ju. Hon kommer verkligen ha en lysande skådespelkarriär framför sig i framtiden! Bra jobbat, säger jag bara!
Grymt bra och spännande film som jag definitivt kommer att se flera gånger! Och ett stort plus i kanten är att i slutet får vi veta en kort stund om vad som hände sen och vi får även se fotona på offren som är sorgligt att titta på (stackars dessa kvinnor!). Denna rekommenderas starkt om ni älskar verklighetsbaserade filmer för ni kommer verkligen inte att bli besvikna! ;D
 
Frozen Ground är baserad på den sanna historien om Robert Hansen, en av de värsta seriemördarna i USA:s historia. Polisen i Alaska undersöker ett antal fall av mördade kvinnor. Då dyker den kidnappade Cindy upp och berättar att hon blivit utsatt för våldtäkt och tortyr. Utredaren Jack är övertygad om att gärningsmannen är seriemördaren han letat efter.
 
 
 

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: