DATUM: 2013-09-26 / TID: 21:59:23
KATEGORI: Film

Now you see me (2013).

Now you see me såg jag precis nyss och WOW!!! Jag säger bara holy shit! Jag blev verkligen imponerad av storyn, effekterna och skådespel - och jag blev även så, så, så jävla mållös över twisten som vi fick se i slutet! Jag kände mig så totalt lurad för jag blev verkligen rejält jävla överraskad! Det var SÅÅÅ sjukt oväntat! Helt sjukt bra twist! Verkligen!
Filmen kommer jag definitivt att se om flera gånger och den kommer även att hamna i min dvdhylla tveklöst! Grymt bra skådespel av alla. Vanligstvis brukar jag oftast inte gilla Mark Ruffalos roller egentligen även om jag faktiskt tycker att han är en bra skådis (jag har liksom bara problem med hans val av roller som brukar vara tråkiga). Men hans roll här i filmen, wow! Bra jobbat! Även Jesse Eisenberg, Isha Fisher, Dave Franco, Morgan Freeman, Michael Craine, Woody Harrelsson och Melanie Laurent var alla makalösa i deras roller!
Och handligen här under är verkligen inte en rättvis beskrivning av vad filmen handlar om! Se den ändå för ni kommer verkligen inte att bli besvikna! Se bara på den kanonbra betyg den har på Imdb! Rekommenderas starkt! Se den, se den! ;)
 
Några FBI-agenter är efter några illusionister som lyckas genomföra ett bankrån under
ett av deras framträdanden och där de sedan ger pengarna till publiken...
 
 
Postat av: Åse

Dethär är verkligen en superbra film! Och visste du det ska komma en uppföljare?! :D

Svar: Vad!? Ska det komma en uppföljare? ;D
Micaela Sundberg

2013-09-27 @ 10:25:02
URL: http://cupcaketv.blogg.se
Postat av: HJJONSSON

Sv. Jo, jag förstår inte varför Dylan gjorde det det filmen, han jagae dem men fast han gjorde allt det där med banken osv? Eller har jag fel? Hans pappa är också magiker och..? Jag förstår inte riktigt haha...

Svar: Ja, du har rätt i allt. Dylan jagade dem bara för att polisen inte ska tro att det är han själv som har startat allt, kan man säga. Och också så ville han sätta dit den svarta mannen, vars namn jag glömt (jag får kalla honom Namnlös). Eftersom Namnlös avslöjar ju magiker och tricks och så. Så Dylan är "arg" och vill bevisa att Namnlös inte alltid kan avslöja allt eller nåt. Därför gjorde han som han gjorde, att sätta dit Namnlös för bankrån så att han och de andra skulle "bli lämnad ifred". Och ja, Dylans pappa är magiker också. Det är iallafall vad jag själv har uppfattat :)
Micaela Sundberg

2013-09-29 @ 13:32:42
URL: http://www.hjjonsson.se

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: