DATUM: 2013-09-23 / TID: 13:09:31
KATEGORI: Gifs, One Tree Hill

"Don't say I never gave you anything."

Postat av: Tvseries-Henny

Bästa scenen<3

Svar: Ja, en av mina absolut favoritscener med dom! De är bara så förbannat fina! Det är också tack vare dem som jag tror på sann kärlek :')
Micaela Sundberg

2013-09-23 @ 19:34:15
URL: http://www.tvseries.webblogg.se
Postat av: Julia

Börjar bli sugen på att se denna serien nu faktiskt, är lite kluven för har slötittat på så många avsnitt på tvn och då känns det inte lika kul att börja titta för det känns som jag sett så mycket. Tror du jag kommer fastna i den och tycka den är bra ändå? :)

Svar: Åh ja, det kommer du verkligen att göra! Det är svårt att inte älska OTH! Den är helt underbar! En av de bästa tvserierna som jag nånsin har sett, hur många gånger man än tittar! Jag har sett varje säsong över 10 gånger (förutom säsong 8-9 som jag bara sett ett par gånger, men flera gånger ska det självklart bli!) och jag har sett många avsnitt (alltså favoritavsnitt) ur varje säsong tusen gånger under hela seriens gång - och jag har fortfarande inte tröttnat ännu. Jag brukade kolla på Beverly Hills 90210 först innan jag började se OTH för första gången - men det är ändå OTH som blev min allra första tvbesatthet för jag var inte direkt så besatt av BH. Och det är också mycket tack vare OTH som jag är en serienörd idag ;) Jag minns att när jag först började se den, sa många av mina bekantkompisar jämt att den var dålig trots att de inte ens hade sett ett enda avsnitt eller bara sett ett enda avsnitt. De bara dömde direkt och sa "den suger!" och så. Och när säsong 7 eller 8 var över började de bara helt plötsligt ha maraton och gissa vad hände? Jo, alla blev helt fast! Nu säger de att den är en av de bästa serierna som de nånsin har sett xD jag brukar säga: "Man ska aldrig döma en serie direkt efter ett avsnitt, man ska ge det några avsnitt än bara ett och sen kan man döma!" ;) dock finns det självklart undantag. Tex om man tittar på pilot av nån ny serie men ändå blir inte verkligen uppslukad eller lite intresserad eller nåt, så kan man självklart döma direkt. Men om man blir en gnutta intresserad efter pilot, då tycker jag att man bör vänta några avsnitt och se om man börjar gilla det mer senare eller ej innan man kan döma :)
Micaela Sundberg

2013-09-24 @ 11:34:03
Postat av: Julia

Okej, då ska jag skriva upp den på min att se lista, har ju velat lite men nu känns det som det är värt att ge den en chans ändå. Och så vill jag bara säga att du verkar så himla gullig, du svarar så bra och inte bara ja och nej liksom. Haha. Jättekul att du är så engagerad eller vad man ska säga :) KRAM<3

Svar: Ja, gör det! ;) haha tack, vad roligt att höra, det värmer att få en fin komplimang :P ja, att bara svara ja eller nej är ju tråkigt så jag lägger alltid till mer som tex en förklaring eller nåt. Jag är alltid så engagerad i tvserier som jag älskar högt ;D
Micaela Sundberg

2013-09-24 @ 19:23:39
Postat av: FrökenTV, bloggen om tv och film

<3

2013-09-26 @ 23:11:35
URL: http://efji.blogg.se/

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: