DATUM: 2013-10-07 / TID: 23:10:00
KATEGORI: Gifs, The Vampire Diaries

The epic moment with Stelena in 5x01.

Allvarligt talat, Stelena ÄGER ALLTID varje premiär av varje säsong! I första premiären har vi "We have history together", i andra premiären har vi "I love Stefan. It's always going to be Stefan", i tredje premiären har vi "I love you, Stefan. Hold on to that. Never let that go." och i fjärde premiären har vi "I was coming back for you. I had to choose and I picked you because I love you. No matter what happens it's the best choice I ever made." Och nu i premiären av säsong 5 har vi "Stay with me, Stefan."
Det säger allt! Stelena är och kommer bli endgame. De har en alldeles för stark förbindelse till varandra som aldrig kommer att ta slut - på samma sätt som Max och Liz i Roswell har till varandra. Damon och Elena kommer ALDRIG, ALDRIG, ALDRIG att ha vad Stefan och Elena har (ja, har som i nutid för SE är inte över än).
Jag kan inte vänta tills den dagen Stefan och Elena återförenas igen. Det kommer att bli episkt som fan, jag längtar dit redan! Sammanfattningen av 5x01 I know what you did last summer kommer nog imorgon! :)

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: