DATUM: 2013-10-22 / TID: 11:59:00
KATEGORI: Gifs, Övriga tvserier

Robbie Kay.

Är det fullständigt galet att jag nu har fått en crush på Robbie Kay som spelar den onda Peter Pan? Att jag, som är 22 år, har en crush på en 18 åring? Är det galet? Jag har en crush på en kille som är fyra år yngre än mig! Galet, men jag kan inte hjälpa det. Han är ju så himla snygg på ett badboy sätt. Verkligen!
Och han är helt galet lysande i rollen som den onda Peter Pan. Seriöst. Den pojken kan verkligen skådespela! Det räcker bara att se i hans ögon för att veta hur otroligt bra han agerar. För även om han ibland ser snäll ut för ett ögonblick så kan man ändå se genom hans ögon att han är ond, att hans ögon ser ändå elaka ut. Så han är en fantastisk skådis helt enkelt. Jag blir bara så imponerad varje gång han dyker upp. Nu har han blivit en av mina stora favoriter tillsammans med Hook, Emma, Snövit, prinsen Charming, Regina och flera.
Jag hoppas verkligen på ett avsnitt snart som fokuserar på Peter Pan historia - alltså att vi ska få veta hur det kom sig att han blev så ond och hur han var innan dess. Det skulle bli jävligt intressant att få veta varför han är som han är. Och så hoppas jag också att han stannar i serien jävligt länge! Jag håller tummarna för det ;)
Postat av: Julia

Haha, du är inte ensam! Jag crushade som en tok på mini Derek Hale. Vet iofs inte hur gammal han är men han såg så liten ut, haha. Vart dock nästan kär i honom. Så det är lugnt att crusha på yngre ;)

Svar: Tummen upp för det! Tänk, när jag är 30 kommer han vara 26. När man tänker efter, låter det inte så dumt ;)
Micaela Sundberg

2013-10-24 @ 22:01:08
Postat av: Sofia - En blogg om tv-serier

I detta läget vill jag inte ens skriva ut hur gammal jag är haha, för jag förstår precis vad du menar!haha

Jag vill också ha ett avsnitt som folkuserar på Peter Pan, han är typ mina nya favorit i serien. Charming Rumperl, Belle och Nieal är mina favoriter för stunden. Men Jag tror att jag kommer gilla Regina och Robin :)

Svar: Hahahaha ja! xD jag ser också fram emot Robin Hood och Regina ihop! Jag kan inte vänta! ;D
Micaela Sundberg

2013-10-26 @ 12:50:18
URL: http://seriebloggen.com

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: