DATUM: 2013-10-25 / TID: 19:50:00
KATEGORI: Once Upon a Time, Sammanfattningar

Nasty Habits.

I måndags såg jag det senaste avsnittet av Once Upon a Time 3x04 Nasty Habits - och jag älskade det som vanligt! Grymt bra avsnitt! Markera texten för att läsa mina tankar :)
 
Som vanligt älskade jag alla scener med Hook, han är bara för underbar - och med Hook/Emma även om det var få scener med dem i det här avsnittet. Jag älskade "You alright here, Swan?" scenen, så fin och så rörd. Det märks verkligen att Hook bryr sig om henne, att han verkligen tycker om henne, att han kanske till och med håller på att kära ner sig i henne. Jag tyckte riktigt synd om Hook när Charming var taskig mot honom. Alltså när han fixade repet och elden. Stackars Hook som hade det svårt med bara en hand och en krok. Jag gissar på att Hook ville imponera lite på Emma ;)
 
Åh, kan inte bara Charming berätta för sin familj nångång att han är döende!? Det är bara jobbigt att de inte vet. Tänk er hur de skulle reagera om Charming bara plötsligt dog? Snövit skulle bli asförbannad, det slår jag vad om. Men jag tror inte att Charming kommer dö. Så det där är jag därför inte orolig för! Jag hoppas det är Hook som kommer rädda livet på honom. Jag är ju en Captain Swan shipper. Så jag vill han ska imponera på Emma ännu mer genom att rädda hennes pappa ;)
 
Jag blir mer och mer kär i Peter Pan. Han har blivit en av mina favoritkaraktärer nu i serien. Han är så ond, men ändå awesome och skön som fan! Att han är elak gör honom bara ännu mer attraktivare! Och Robbie Kay, som spelar honom, är ju verkligen en asgrym skådespelare! Jag nästan bokstavligen gapar varje gång jag ser honom bara för att han är så fantastisk på att spela den onda Peter Pan. Jag är glad att de har castat rätt skådis!
 
Jag älskade backstory med Rumple och Neil. Deras historia har alltid varit intressant för att deras relation till varandra är så trasig. Så därför är det intressant på ett sätt. Jag tyckte riktigt synd om Rumple när Neil gjorde det han gjorde i slutet. Det var verkligen inte snällt. För jag tror faktiskt på Rumple när han sa att han inte skulle döda Henry och att han skulle rädda honom (bäst för dig, Rumple, att du talade sanning). Men samtidigt förstår jag självklart Neil att han inte kan lita på sin pappa. Ni vet ju hur deras relation är.
 
Och på tal om Neil... TACK OCH LOV att han inte hittade Emma redan nu! Han var ju så nära på att hitta henne. Tack gode gud. För det ska vara Captain Swan punkt slut! Inte Neil och Emma, okej!? Fast jag måste erkänna att jag blev jätterörd av Emmas tal när hon berättade för Charming och Snövit om hur arg hon var och att hon aldrig hade slutat älska Neil. Jag vet att hon älskar honom och han älskar henne för det märks verkligen. Men ändå nej tack till dom. För de är tråkiga, och jag känner absolut ingenting när jag ser de två ihop. Ingenting. Jag typ bara aha till dem. Och ärligt, så tycker jag också att det är nästan noll kemi där. Eller jo, de har kemi. Men inte som Hook och Emma har, de har helt otroligt mycket mer kemi än vad Neil och Emma har. Hook och Emma är mitt nya Klaroline-par, jag känner för dom på absolut samma sätt som jag känner för Klaroline. Captain Swan FTW!!!!!!!
 
Jag är så jävla taggad inför nästa veckas avsnitt 3x05 på grund av Captain Swan! Fast jag har tyvärr sett sneak peek med dem, som släpptes i torsdags. Jag kunde inta låta bli! Men jag är ändå taggad trots det! ;D

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: