DATUM: 2013-11-28 / TID: 13:19:00
KATEGORI: Serienyheter, Övriga tvserier

Gossip Girl.

 Jag har Gossip Girl maraton nu och jag är redan halvvägs in i säsong 1. För att i måndags fick jag plötsligt en massa nostalgi. Serien, Chuck/Blair och allt annat! Särskilt Chuck och Blair som är det största hjärtat av serien för mig. Gossip Girl kommer alltid att vara en av mina favoriter och Chuck och Blair kommer alltid att vara ett av mina favoritpar!
 
Det känns verkligen som allra första gången jag ser serien nu när jag har maraton nu för jag fick exakt samma känsla nu som då. Fast egentligen inte för jag har följt serien i fem år - sen den hade premiär första gången 2007 fram tills slutet 2012. Förutom i den andra halva av säsong 5 som jag slutade se bara för att jag inte stod ut med att se Dan och Blair tillsammans (för Dair är seriöst fan det största misstaget som manusförfattarna nånsin har kommit på!). Löjligt jag vet, men jag kunde tyvärr inte hjälpa det. Tanken på dom tillsammans äcklade mig, fråga inte varför för jag vet inte, de äcklade mig helt enkelt bara. Ingen kemi alls och de var också BARA SÅ SÅ SÅ fel! Det förstörde serien lite. Men nu när jag har maraton, kommer jag naturligtvis att bita ihop och se de avsnitten jag skippade att se pga Dair när jag väl kommer dit! ;)
 
Hur som helst så är jag halvvägs in i säsong 1 nu. Bara tre avsnitt kvar, sen är jag på säsong 2. Det gick snabbt! Men ni känner mig - så går det alltid när jag har maraton. Jag kan ALDRIG hålla mig till bara ett par avsnitten om dagen ;)

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: