DATUM: 2013-11-26 / TID: 12:03:00
KATEGORI: Citat, Gifs, Serienyheter, Övriga tvserier

90210 Lianne & Liomi (spoilers).

 
Ni som har följt 90210 vet att Liam och Annie slutade upp tillsammans. Även jag vet fast jag slutade titta nånstans mitten i säsong 4 - jag vet en hel del saker som har hänt sen dess fram tills den sista säsongen :)
 
Jag är en hardcore Liomi shipper. Alltså Liam och Naomi. De har alltid varit mitt favoritpar i serien. De var faktiskt den största anledningen till att jag slutade titta, om jag ska vara ärlig. Nej, inte för att de gjorde slut. Jag kommer till varför nu.
 
Vi fick de två fina, första säsongerna med dem. I den andra halva av första säsongen kämpade Naomi hårt att vinna Liams tillit och hans hjärta och i den andra säsongen kämpade Liam hårt att få tillbaka Naomi. De var helt kära i varandra och de var lyckliga tillsammans. Ja, tills Naomi ljög om den där läraren och även blev självupptagen på grund av Jen. Så Liam fick nog och gjorde slut med henne. Men det är inte det som är poängen. 
Poängen är att när de gjorde slut, så gick Liam nästan så plötsligt vidare direkt i säsong 3 till Annie och Naomi till andra killar. Det var som om Liam och Naomi aldrig ens hade varit tillsammans, aldrig ens varit kära i varandra. Deras känslor för varandra bara försvann upp i rök, de bara glömde allt de hade gått igenom tillsammans. Vad i helvete? Vad hände med allt som de gjorde i de två första säsongerna? Kämpade för varandra, var kära i varandra osv. Hur fan förändrades allt till ingenting? Jag blev verkligen så jättebesviken på manusförfattarna och det är jag än. Jag är inte ensam om det, det är många Liomi shippers som också är väldigt besvikna på dem.
 
Och vet ni vad det värsta är? Jag fick reda på en sak nyligen. Om vi hade fått säsong 6, så skulle Liam och Naomi ha slutat upp tillsammans. Manusförfattarna skulle ta upp dem igen i säsong 6 och då skulle de bli endgame. Åååh varför!? Varför lade CW ner serien? Det borde ha kommit säsong 6 för då skulle Liomi ju ha varit endgame. Åh, varför! Det gör mig verkligen ledsen att veta nu att de skulle ha varit endgame om det inte vore för att serien blev nedlagd innan säsong 6. Men i mitt huvud och hjärta är de endgame ändå tack vare att Matt Lanter, som spelade Liam, berättade om slutet. Så nu vet jag slutet och då därför är de endgame för mig ändå ♥
 
 
Postat av: Sofia - En blogg om tv-serier

Jag shippade också Liam och Naomi i början, men jag är så glad över att det blev Annie och Liam i slutet. Jag vände helt! För mig var Annie och Liam nästan lika självklara dom Navid och Adriana som var mittt största ship i serien :)

Dock tycker jag att det var bra att de la ner serien. Den var bra, men efter säsong 5 hade den inte så mycket mer att ge. + att jag hade inte velat riskera Hart of Dixie som hängdelöst innan de tog bort 90210 ;)

Svar: Liam och Annie var inte ett så dumt par faktiskt, de var rätt okej ihop. Men mitt hjärta kommer alltid att slå mer för Liam och Naomi ändå. De hade den galna passion som Liam och Annie aldrig hade vilket var en av de sakerna som jag älskade med Liomi. Jag vet att 90210 inte hade så mycket mer att ge längre, men ändå! Liomi skulle ju ha varit endgame om säsong 6 hade blivit av, haha ;)

Vet du varför jag har lite svårt för Liam och Annie? På grund av vad han sa till henne i 4x01. Nåt i stilen med att hon var den enda som han nånsin hade älskat. Vad tusan hände med att han älskade Naomi förut? Hade han bara låtsats det hela tiden? Hade det bara varit falsk kärlek hela tiden? Det var inte rimligt! Där var det ett misstag av manusförfattarna. Därför var jag arg. Och därför hade jag svårt för dem sen dess. Jag skulle lätt acceptera Lianne som endgame om det inte vore för 4x01. Jag tror också att det avsnittet var en av många orsakerna till att jag slutade titta även om Liomi och orsakerna jag skrev om i det här inlägget är den största anledningen.

Men jag får bita ihop. 90210 är ju ändå inte så himla bra så äsch :)
Micaela Sundberg

2013-12-05 @ 11:09:57
URL: http://seriebloggen.com

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: