DATUM: 2013-05-18 / TID: 23:30:46
KATEGORI: Film

Hansel & Gretel: Witch Hunters (2013).

Denna såg jag i veckan och den var så bra! Jag gillade den, jag blev inte ett dugg besviken. Den var fullt med action vilket var ett stort plus för jag var inte ett dugg uttråkad en enda sekund - och att även vår egen svenske Peter Stormare var med i filmen var ännu ett plus också!
Det märks verkligen att sagotrenden är stor idag. Skönheten & odjuret (Beastly med Alex Pettyfer, Vanessa Hudgens), Alice i Underlandet (Alice in Wonderland med Johnny Depp, Mia Wasikowska), Rödluvan (Red Riding Hood med Amanda Seyfried, Shiloh Fernandez), två Snövit filmer (Mirror, mirror med Lily Colins, Julia Roberts och Snow White and the Huntsman med Kristen Stewart, Chris Hemsworth) och nu Hans & Greta som den här filmen är inspirerad av och det är två sagor till som är på väg - Törnrosa (Maleficent med Elle Fanning, Angelina Jolie) och Tarzan (med Kellan Lutz). Jag är excited för de två också!
Det är en bra story, många bra skådisar och ett coolt slut. Den kommer jag definitivt att se igen! Jag rekommenderar den varmt om ni gillar sagor! Trailern kan ni se här.
 
Som barn var de nära att dödas av en häxa som de till slut lyckades förgöra. Nu, flera år senare, är Hansel och Gretel professionella häxjägare som är ute efter blod och vedergällning. Med sina vapen, sin styrka och attityd fruktar de ingen – fram tills den dag då de ställs inför en ännu större kraftmätning...
 

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: