DATUM: 2013-03-27 / TID: 23:40:00
KATEGORI: Film, One Tree Hill

The Haunting in Connecticut 2 Ghosts of Georgia (2013).

Den såg jag nyss och den var så bra och riktigt spännande! Självklart kommer ettan alltid att vara så mycket bättre, men den här tvåan är verkligen bra också! Dessutom är den baserad på en sann historia vilket är ett stort plus. Självklart finns det saker som är sjukt överdrivna, som ju inte kan hända i verkligheten, men annars är den baserad på en sann historia. Man får se en bild på den riktiga familjen sen i eftertexterna, vilket är ännu ett stort plus.
Och det är röd tråd hela tiden rakt igenom hela filmen. Ju längre filmen går, desto flera pusselbitar faller på plats. Bra upplösning i slutet. För att sammanfatta allt: bra film, spännande story och fantastiska skådisar. Det var trevligt som fan att se Chad Michael Murray i nån annan roll än som grubblaren Lucas Scott i One Tree Hill och han gjorde verkligen ett grymt bra jobb i rollen som Andy Wyrick!
Det enda negativa med filmen är hur den är filmad ibland som kan vara lite jobbigt att se på ibland. Men annars så i sin helhet är den riktigt bra och har perfekt röd tråd. Jag rekommenderar den om ni älskar verklighetsbaserade filmer. Trailern kan ni se här.
 
Andy Wyrick och hans familj flyttar in i ett historiskt hus i Georgia, USA. Men snart upptäcker de att de inte bara är de tre som bor där. Med sin frus spirituella syster så börjar de nysta i ett rysligt mysterium om en förvrängd gast som kommer att förgöra allt i sin väg...
 

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: