DATUM: 2013-03-20 / TID: 20:38:00
KATEGORI: Film

Love and Honor (2013).

Love and Honor såg jag just nyss och jag älskade den fullkomligt! Lätt en av de bästa kärleksfilmerna jag sett! Och som jag garanterat kommer att se flera gånger! Fantastisk film, bra story, bra manus och talangfulla skådisar liksom Liam Hemsworth, Teresa Palmer, Aimee Teegarden och Austin Stowell bland annat. Men jag önskar bara att det hade slutat bättre än såhär för man fick ju aldrig veta om Micky klarade sig hem till Candace eller ej. Hade gärna velat se det! Just därför förlorar den full betyg som den skulle ha fått om det inte vore för slutet, istället får den bara 4 av 5 i betyg. Men hursomhelst... Älskar ni kärleksfilmer eller nån av skådisarna, så se den på en gång! För jag rekommenderar den starkt! Trailern kan ni se här.
 
Under en permission lämnar Dalton och Mickey armén för att åka och hälsa på Daltons flickvän. Då händer det den kaxige Mickey allra minst hade väntat sig - han blir förälskad i en av hennes kompisar. Och plötsligt är han mitt i en kamp mellan kärleken och plikten...
 
Postat av: SERIESNACK.SE

Jag måste se denna film! Den verkar så bra.

Svar: Ja, gör det! Den är verkligen bra! ;P
Micaela Sundberg

2013-03-20 @ 21:48:57
URL: http://seriesnack.se/
Postat av: Emma

tack för ett bra filmtips. dock fattar jag inte vad du menar, man fattar ju att han får henne i slutet..?! :) och förresten, snälla spoila inte när du skriver om filmer. haha, jag ville nästan inte se den bara för att du hade skrivit det där om i slutet. :)

Svar: Jag ber hemskt mycket om ursäkt, jag vet nu tills nästa gång! Ja, han fick henne. Men jag menar, han hade ju sex månader kvar när han åkte ut i kriget igen. Och bara för att Candace sa att hon var en lyckbringade tjej som skulle vänta på honom, så fick man ändå inte riktigt veta om han överlevt eller ej? Precis innan filmen slutade så hade det ju kanske bara gått en månad sen han åkte tillbaka? Man vet aldrig. För den sa aldrig nåt om hur lång tid det hade gått sen dess eller om de ens fick återse varandra. Därför sa jag så där :)
Micaela Sundberg

2013-03-23 @ 15:39:10
URL: http://emmasol.blogg.se
Postat av: Emma

aha, okej du hade velat se dem förenas igen liksom. då är jag med. dock gillar jag att det slutade som det gjorde, så att man får tänka ut själv hur det blev sen. :)

Svar: Ja, jag måste nog erkänna att du har rätt i att det är bra att det slutade som det gjorde så att man skulle tänka ut själv :P men har ändå velat se dom förenas! :P
Micaela Sundberg

2013-03-24 @ 10:51:04
URL: http://emmasol.blogg.se

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: