DATUM: 2013-07-19 / TID: 17:35:49
KATEGORI: Allmänt

Tiden bara flyger iväg!

Dagarna bara passerar! För nu på tisdag är det min sista dag på hunddagiset efter tre månaders praktik. Sjukt vad tiden har gått så himla jävla fort! Och då menar jag verkligen fort. Efter det kommer jag bara vara ledig i en månad och sen ska jag iväg till Malmö den 26 augusti och stanna där i en vecka. Ska gå på utbildningen där en vecka, sen fortsätter jag utbildningen i Nässjö.
Jag kan ju precis inte pendla mellan Vaggeryd och Malmö, det skulle ta många timmar med tåg. Men mellan Vaggeryd och Nässjö är det bara 30 minuter med tåg. Just därför bara en vecka i Malmö och sen i Nässjö. Jag vet verkligen inte varför jag ska vara i Malmö. Men strunt samma, jag bryr mig inte för jag ser fram emot det! ;)
Ska se till att gå runt där varje dag efter utbildningen och lära känna Malmö och hitta på nåt kul! Ja, ensam. Men vad gör det? Jag ser det som en möjlighet att träna upp min självkänsla och mitt självtroende lite ;)
Och på tal om utbildningen... om jag minns rätt, så är det arbetsmarknad genom arbetsförmedlingen. Jag återkommer när jag vet mer! Men hur som helst, ska det bli kul. Jag har ju nåt att göra än att bara sitta hemma och tråka! ;)

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: