DATUM: 2013-07-25 / TID: 20:05:00
KATEGORI: Sammanfattningar, Teen Wolf

Teen Wolf 3x08 Visionary.

I tisdags såg jag det senaste avsnittet av Teen Wolf 3x08 Visionary - och det var så sjukt bra! Bästa avsnitt hittills (men som vanligt så säger jag likadant efter varje avsnitt, haha)! Äntligen ett avsnitt där vi fick veta mer om Dereks förflutna där vi fick se en massa återblickar. Jag hade väntat på detta länge och nu hade vi fått det! Markera texten för att läsa mina tankar! :)
 
Först och främst börjar jag med Derek när han var 15. Så nu vet vi äntligen varför han är som han är. Varför han inte låter nån komma honom nära så lätt, varför han har svårt att lita på nån och så. Jag klandrar honom inte direkt, han förlorade sin första och kanske sitt livs kärlek. Det visade sig att Derek var lik Scott när han var 15. Han blev kär i en vacker tjej som hette Paige och sedan förlorade han henne när hon dog och då fick han sitt hjärta krossat. Scenen när Paige dog och Derek grät och deras samtal, krossade mitt hjärta som fan. Jag bara satt och grät floder. Den scenen har officiellt vunnit som den mest sorgligaste scenen i hela serien!
Också vissa saker har fallit på plats nu även om det kanske bara var ett sammanträffande. Varför Derek sa så till Scott om Allison i säsong 1 - att det bara var en fånig tonårsförälskelse och så. Han sa så för att han ville skydda Scott från att bli sårad som Derek blev sårad när Paige dog. Och varför han höll i en basketboll i säsong 2 när han och Erica försökte få sanningen ur Stiles vid poolen i skolan om kaniman. För han retades med Paige inför hans kompisar när han spelade med en basketboll som också är det sötaste! :)
Och om jag ska vara ärlig, så kan jag inte hjälpa att känna att Jennifer kanske kan vara Paige? Tänk om? Det skulle förklara varför Derek lät Jennifer komma nära lite för lätt (fast jag absolut har inget emot det egentligen). Fast det borde inte ha gått så lätt då han har ju svårt att släppa nån inpå hans liv så snabbt. Eller så påminner Jennifer kanske honom om Paige?
Och Peter sa ju att han tog Paige ur Dereks armar och tog henne till skogen. Men tänk om han ljög? Tänk efter lite nu. Tänk om han tog henne tillbaka till livet? Han gjorde ju det med Lydia när han fick henne att ta honom tillbaka till livet i säsong 2. Tänk om Peter tog Paige tillbaka till livet på samma sätt men hon glömde allt som hänt. Att det kanske var därför hon gick hos en terapeut och trodde sig heta Jennifer. Eller jag vet faktiskt inte. Det är bara en känsla som jag har. Men jag kanske bara inbillar mig, det är nog bara mina vildaste gissningar. Men vem vet? Vi får helt enkelt vänta och se vad som händer.
Men jag håller med Stiles, det känns som Peter inte har berättat hela historien. Ledsen, men jag litar bara inte på Peter. Det känns som nåt skumt är på gång.
 
Och nu vet vi äntligen vad de isblåa ögonen hos vissa varulvar betyder! Det betyder att de har tagit nåt oskyldigt liv - antagligen med flit eller av misstag. Derek dödade Paige - för att hon bad honom om det när hon inte stod ut med smärtan av bettet och hon var oskyldig. Så fick han blå ögon när han tog hennes liv. Innan han blev en alfa förstås för nu har han ju röda ögon.

Och man vet också nu varför den blinda mannen, Deucalion, är som han är nu. Innan han blev elak, var han tydligen en trevlig man. Det var Allisons farfar Gerard som gjorde honom blind. Jag blev så jävla förbannad när han slitade ut hans ögon. Deucalion förtjänade det inte för fan. Det var så jätteelakt gjort av Gerard och jag tyckte så synd om Deucalion just då! Även om jag hatar Deucalion fortfarande och vill fortfarande ha honom död, så förstår jag äntligen honom bättre nu. Varför han är som han är och så. Fast det förändrar tyvärr inte vad han gjort mot Derek. Därför vill jag fortfarande ha honom död!
Och av att döma vad Gerard sa till Scott och Allison, ser det ut som Deucalion inte alltid är blind. Han kan ibland se. Vad fan? Hur kan det där gå till? Och varför?

Och jag saknade tvillingarna och Lydia. Vart tog de vägen?

Kan inte vänta att få se nästa veckas avsnitt! För då ska vi nämligen äntligen få veta vad Lydia är och vem Darach är! Sååå spännande det ska bli! ;D

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: