DATUM: 2013-07-10 / TID: 23:52:00
KATEGORI: Sammanfattningar, Teen Wolf

Teen Wolf 3x06 Motel California.

Jag såg det senaste avsnittet av Teen Wolf 3x06 Motel California igår - och jag älskade det fullkomligt! Det var SÅ otroligt bra! Bästa avsnitt hittills i säsong 3, men så säger jag efter varje avsnitt för den blir ju bara bättre och bättre! Markera texten för att läsa mina tankar! ;)

"A lot can happen in one night." Jadu, Lydia, du har så jävla rätt! För det hände galet mycket! Scott, Stiles, Isaac, Boyd, Ethan, Allison och Lydia på motellet långt nånstans från Beacon Hills medan Derek och Jennifer hos honom hemma i Beacon Hills. Det finns fortfarande en sak som jag verkligen vill veta och som vi aldrig fått i säsong 2 - vad är Lydia egentligen!? Immun, ja jag vet. Men det andra? Hon har ju en förmåga att alltid upptäcka konstiga saker. Senaste upptäcket är motellet. Jeff Davis, jag behöver svar fort!

Jag älskade när Stiles, Allison och Lydia samarbetade om mysteriet kring motellet. De borde bli detektiver, de är ju så grymt bra på det! Särskilt Stiles som jämt och ständigt är nyfiken av sig. Han är en sann Sherlock helt enkelt! Jag hoppas verkligen att när han blir stor, så ska han bli polis eller en detektiv. För det passar honom verkligen! Håller någon med mig? ;)

Saker som hände Scott, Isaac, Boyd och Ethan på motellet, exakt samma saker hände på Lydias födelsedagsfest i säsong 2. Alla hallucinerade och mötte deras rädslor.
Stackars Isaac hallucinerade att han blev inlåst i en kista. Han skrek och så stängdes kistan. Jag stod inte ut med att se det. Det var svårt att se för jag hatar att se honom lida svårt! Boyd hallucinerade om Alicia. Vem tusan är Alicia!? För jag minns inte. Kan nån upplysa mig det?
Och Ethan hallucinerade att något var inne i honom och han dödade sig själv nästan med en motorsåg. Som tur var för honom, räddade Stiles, Lydia och Allison honom. Bara för det hoppas jag nu att tvillingarna ska vara med i det goda teamet snart, det skulle vara kul. De räddade ju faktiskt livet på Ethan! Då borde han och hans tvillingsbror väl vara med de goda? Jag hoppas! Genom att vara tacksam, gav Ethan en sak tillbaka - han berättade att Derek kanske fortfarande kunde vara vid livet. Det var snällt av honom. Men sedan kom han med dåliga nyheter - eftersom Derek dödade Ennis så måste han antagligen joina alforna och döda hans flock som Scott, Isaac bl.a. eller så annars går Kali efter honom och dödar honom. Nu har de ett svårt beslut att ta eller så hittar de på nån lösning.

Scott hallucinerade att hans mamma blev dödad av Decualion. Och då slutade det med att han plågades av svåra skuldkänslor om Dereks död att han var nära att begå självmord. Det ledde till en så jävla fin scen med Scott och Stiles som fick mig att böla som fan! Jag bara älskar deras vänskap så mycket! Deras vänskap är lätt den bästa vänskapen i serien. Jag dog när Scott grät och jag dog ännu mer när Stiles började gråta och sa "Bara lyssna på mig, okej? Du är inte ingenting. Du är någon, du är... Scott, du är min bästa vän. Okej? Och jag behöver dig... Scott, du är min bror. Om du ska göra det, tar du mig också." Åååh, varför varför måste du döda mig!? Sååå fint!

Jag älskade alla scener med Stiles och Lydia! Jag älskar att de bara blir godare och godare vänner. Nu längtar jag bara tills det ska utvecklas till romantik. Och jag älskade när Lydia skrek "nej!" när elden exploderade och då rusade hon mot Stiles och räddade livet på honom (och Scott och Allison också förstås).
Jag har också insett nu att jag shippar Stydia som fan mer än Jydia! De är så fina ihop! När tusan ska de bli tillsammans!? Jag väntar fortfarande på det! Men som Sofia sa, är de nog inte redo för varandra ännu. Så Lydia med Aiden och Stiles med vem det än blir om det blir nåt för ett tag, det kan jag ta! Så länge Stydia blir tillsammans sen! Det måste de! Jag längtar som en galning tills avsnitt 11 som tydligen ska vara ett stort Stiles och Lydia avsnitt. Undra varför!? ;)
Och på tal om elden... vad tusan var det där i elden som Lydia såg!? Det var en gammal kvinna... eller kanske en man? Med ett hemskt, sönderslitet ansikte. Kan det kanske vara Darach? Eller hallucinerade bara Lydia? Det återstår att se! Jag tippar på det första!

Och jag älskade alla scener med Dennifer! Alltså Derek och Jennifer! Jag shippar dom, de är så fina ihop! Och deras kyss scen... åh herregud! Det var ju en så fan HOT kyss! Lätt den bästa och hetaste kyssen nånsin i serien! För att inte tala om vilken kemi de har! Fan, Haley Webb är ju verkligen en lycklig kvinna som får kyssa Tyler Hoechlin! Ja, jag är avundsjuk, all right!? Vem skulle inte vara det? Särskilt när det rör sig om en sjukt het kille? ;)
Och btw, jag älskade att Derek läkades efter kyssen och sexet med Jennifer! Det måste ju betyda nåt! Som Charlie Carver sa på twitter; kärlek helar. Så kan det vara kärlek i luften på gång? ;)
Och jag får inte glömma Danny och Ethan! Jag gillar dom, de är söta ihop. Jag slår vad om att Danny snart får veta om varulvarna och allt. Jag vill att det ska hända! För jag gillar Danny - han är en fin kille och jag vill se honom ha en bromance med nån av varulvarna. Det vore kul ju! Och så kanske kan han få Ethan att tänka om och vara med de goda istället? Varför inte liksom? Det skulle vara fan bra! ;D

Jag såg en preview för nästa veckas avsnitt och allt jag bara har att säga är: Dennifer NEEEEJ! Bäst för alforna att det inte händer nåt verkligen dåligt! Jag längtar som en galning! Tisdag behöver skynda sig!

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: