DATUM: 2013-07-10 / TID: 00:08:24
KATEGORI: Allmänt, Teen Wolf

Strandskatan i Halmstad.

Jag hade en fantastisk och solig dag idag på strandskatan i Halmstad. När jag vaknade i morse såg vädret inte så lovande ut. Men det var ju morgon så vi åkte ändå. 15 mil, två timmars bilande.
När vi väl var framme var vädret lite bättre, men ändå hade solen fortfarande inte kommit fram ännu. Men vid ca tolv kom solen äntligen fram och det varade hela dagen!
Jag var den första som hoppade direkt i havet när vi kom fram. De andra var fega och ville vänta tills solen skulle komma medan jag hoppade i ändå. Jag ville ju bara skynda på årets första dopp, haha. Ni anar seriöst inte hur mycket jag hade längtat efter att bada i två år! Och nu är det äntligen gjort!
 
Jag badade fem eller sex gånger och alla gånger stannade jag länge i havet. Jag var fullkomligt lycklig som ett obekymrat barn och bara njöt som fan. Jag solade också mycket och resultatet är att jag nu är lite bränd på ryggen, bröstet, magen och låren. Jag hade bara smört in mig på ryggen och bröstet. För jag trodde inte att jag skulle bli bränd på magen och låren för det brukar ju typ aldrig hända faktiskt! Så oj då! ;) Och om jag minns rätt, så åkte vi hem igen vid fem och var hemma vid sju. Jag är jättenöjd med dagen idag! Hade inte kunnat bli bättre än så! Tack gode Gud att jag fick en veckas semester från hunddagiset, annars hade jag aldrig badat idag!
 
Nu ska jag gå och lägga mig och titta på det senaste avsnittet av Teen Wolf. Jag vet bara en enda sak som har hänt i dagens avsnitt och det är om Derek och läraren tack vare tumblr. Men resten vet jag inte. Jag har hört att 3x06 ska vara riktigt bra och att det är Tyler Posey's favoritavsnitt! Så spännande det ska bli att se! ;)
Postat av: Anonym

varför har du inte badat på två år?

Svar: Första sommaren hade jag bara badat en enda gång nånstans långt från Örebro med mina kompisar som hade körkort och bil. Det är tyvärr dåliga med badplatser i Örebro. Och så i somras ville min familj aldrig åka nånstans och så ville jag inte vara ensam och bada heller i Vaggeryd, så därför blev det aldrig nåt :)
Micaela Sundberg

2013-07-10 @ 01:21:52

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: