DATUM: 2013-07-13 / TID: 23:06:23
KATEGORI: Teen Wolf

Mina teorier om Jennifer i 3x07 (spoiler alert).

Jag har två teorier om Jennifer i Teen Wolf 3x07, alltså nu måndagens avsnitt. En är om varför jag tror det är Jennifer som kommer att dö medan den andra är om varför jag INTE tror det är hon som dör. Läs inte vidare om ni inte vill veta. Kom inte och säg att jag inte har varnat dig!
Anledningen till att jag tagit upp det här är för att jag hoppas verkligen att hon inte dör! Kan ju bara inte släppa det här med Dennifer redan nu! De har mycket potential och så är de så fina ihop också! Jag tippar på teori 2 men jag kan ändå inte låta bli känslan att det är hon som ska dö. Jag är ju orolig!
 
TEORI 1
Jennifer känns som en karaktär de kommer att döda - bara för att de kan. Och så har Jeff Davis sagt att Derek kommer att lära sig några svåra lektioner i säsong 3. Derek sa ju till Jennifer i 3x06 att hon inte borde vara hos honom, att hon vet ingenting om honom och att alla kring honom blir bara sårade. Så om hon dör i 3x07 kommer Derek ha lärt sig en läxa och inte bli involverad med en ny tjej sen därav de "han kommer lära sig några svåra lektioner" orden sagt av Davis.
 
TEORI 2
Jag tror inte att Jennifer kommer dö. Det beror på några saker. En är att Jeff har sagt att Haley Webb är väldigt underbar som Jennifer och att vi kommer att lära oss om henne ju flera avsnitt går. Problemet är att det har gått sex avsnitt nu och hon har KNAPPT varit med mycket och att vi fortfarande vet ingenting om henne förutom att hon är en lärare och har varit sårad innan och att hon har en terapeut. Så hur ska de kunna döda henne redan nu om vi vet ingenting om henne? En annan är att hon ska ju vara Dereks kärlekintresse och de hade bara haft fyra scener ihop (jag räknar alla scener i 3x06 som en). Så därför känns det lite väl tidigt att döda henne redan nu. Och en annan är att jag har läst nånstans att Webb har tydligen suttit i ett sminkrum där man gör killarna till varulvar. Detta kan betyda nåt - nämligen att Derek kanske kommer att förvandla henne till en varulv? Det kanske bara är ett rykte. Men vem vet? En sak är iallafall helt säker - Jeff Davis planerar något stort!
 
Så vad tror ni själv? Jag siktar till er som bryr er.

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: