DATUM: 2013-07-09 / TID: 01:52:39
KATEGORI: Allmänt

I have holiday!

Jag har en veckas semester nu från hunddagiset. Gött! Det behövs verkligen. Och det är fan perfekt tajming också. För imorgon skulle mamma och syrran till Halmstad och bada med min moster Jennie och mina kusiner Nathalie, Cassandra och Thilde. Nu ska jag följa med också. Tack gode Gud för semester, annars hade jag inte åkt med imorgon.
Jag ser fram emot att bada imorgon! Imorgon är mitt årets första dopp efter två år. För två somrar sedan badade jag bara en enda gång och nu i somras badade jag aldrig. För min familj ville aldrig åka nånstans och så ville jag inte vara ensam. Därför har jag inte badat på två år. Det är bara så sjukt för jag älskar ju faktiskt verkligen att bada mycket på somrarna! Men nu imorgon gäller det! För då ska jag ta igen de två somrarna jag inte badat! Vilket betyder att jag ska bada så mycket jag kan! ;)
15 mils bilande från Vaggeryd till Halmstad. Så jag tror det är bäst att jag går och lägger mig nu. Vi åker härifrån kl halv åtta på morgonen! God natt och sov gott! :)

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: