DATUM: 2013-07-05 / TID: 13:52:00
KATEGORI: Serienyheter, Övriga tvserier

Devious Maids.

Det är något som jag har glömt att nämna - och det är att jag har börjat följa Devious Maids. Den kommer på kanal 5 kl 21:00 på onsdagar som jag följer. Den är riktigt bra och väldigt spännande! Desperate Housewives skaparen ligger bakom serien och bland producenterna finns Eva Longoria som också spelade rollen som Gabrielle Solis i DH. Så det är inte så konstigt att den är så bra!
 
Och på tal om DH, så slutade jag se den efter fyra säsonger för att jag började missa mycket av femte säsong på tv. Så därför bestämde jag mig för att det var lika bra att jag lade ner den tills den skulle bli nedlagd och då skulle jag ha maraton. Det är på tiden för det nu - så när jag är klar med Charmed, kommer jag att ha DH maraton där jag ska se från allra början. För det är mycket som jag har glömt. Jag ser fram emot det ;)
 
Och nu tillbaka till Devious Maids. Förutom att den är så bra så finns det en annan fördel - Drew Van Acker är med i den som Remi Delatour. Honom känner ni till som Jason DiLaurentis i Pretty Little Liars. Jag hejar på Remi och Valentina som fan, jag ser mycket potential där! Det är bara det att jag hatar Valentinas mamma som avskyr Remi. Mitt hjärta brast som fan för Valentina i avsnitt 2 på Remis fest, det var väldigt taskigt gjort av hennes mamma. Men ja... jag ska inte säga alltför mycket nu ifall det finns folk som inte sett den ännu. Här kommer handlingen till serien.
 
Väninnorna/hemhjälparna vänder sig till varandra för stöd när deras vän och kollega Flora blir mördad. Nykomlingen Marisol har hemliga motiv och när någon hon älskar blir inblandad i mordet på Flora börjar hon jobba som hemhjälp under täckmantel för att få fram sanningen...
Postat av: TVseries

Riktigt bra serie, man märker att det är Marc Cherry som står bakom det hela! ;)

Svar: Ja, verkligen! Spänningen är verkligen på topp! Ser fram emot de 11 avsnitten som återstår kvar ;)
Micaela Sundberg

2013-07-06 @ 21:20:27
URL: http://tvseries.webblogg.se

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: