DATUM: 2013-07-31 / TID: 14:26:00
KATEGORI: Sammanfattningar, Övriga tvserier

Charmed säsong 8 sammanfattning.

Skådespelare: Alyssa Milano, Holly Marie Combs, Rose McGowan, Brian Krause, Kaley Cuoco bl.a.
Skapare: Constance M. Burge
Genre: Drama, komedi, romantik, fantasy
Åldersgräns: 11 år
Speltid: 16 timmar
Produktionsår: 2005-2006
 
LÄS INTE VIDARE OM DU HAR PLANER PÅ ATT SE DEN HÄR SERIEN!

Bästa avsnittet: Många bra avsnitt! Jag ska välja några med omsorg. 8x10 Vaya Con Leos (haha tusentals Leo!), 8x12 Payback's a Witch, 8x16 Engaged and Confused (jag älskar bröllop, all right? Och så kom Coop!), 8x17 Generation Hex, 8x18 The Torn Identity, 8x19 The Jung and the Restless, 8x20 Gone with the Witches och så det absolut bästa avsnittet i HELA serien: 8x22 Forever Charmed!

Bästa karaktären: FortfarandePaige. Väldigt skön tjej!
 
Värsta karaktären: Jag har inte stört mig på nån i åttonde säsong, vilket är ett stort plus! ;D

Snyggaste karaktären: Coop! Coop! Coop! Coop! Så jävla het!

Bästa paret: Leo och Piper som vanligt! Henry och Paige är fantastiska också. Och så Coop och Phoebe! Oh my god, mitt hjärta exploderades varje gång jag såg dom. Vilken kemi! Kommer du ihåg vad jag sa om Jason? Jag tar det tillbaka (han är tvåa). Coop och Phoebe är ju jävla perfekta ihop, jag är glad att de blev endgame! Jag bara önskar att Coop har kommit in i serien tidigare, hade velat se mer av dom!
 
Värsta paret: Inget.

Bäst i säsongen: Att de Äldre skickade Coop för att hjälpa Phoebe att hitta kärleken - och honom själv. Vilket hon inte visste om, hon trodde det var förbjuden kärlek. De Äldre tänkte att om Phoebe blev kär i Coop, så skulle hon få ha honom. För att gottgöra alla gånger hennes hjärta blev krossat. Det var verkligen jättesnällt av dom! Jag är glad för det. De är ju helt perfekta för varandra efter allt hemskt som Phoebe har gått igenom. Och så allt i serieavslutningen som också bara var perfekt! Chris och Wyatt kom från framtiden, mamman och mormodern kom från förflutet och så de andra från nuet och alla fick mötas för att samarbeta och rädda förflutet, nuet och framtiden. Och när det väl var gjort fick Piper tillbaka sin Leo igen för gott! Och så fick man se hur det slutade för alla. Det var bara underbart och en perfekt avslutning! ;D

Värst i säsongen: Att Piper, Phoebe och Paige var tvungen att rädda livet på Leo genom att frysa ner honom tills de har vunnit den stora striden som Ödets ängel talade om. De skulle ta reda på själva vilken strid det rörde sig om. Vilket ledde till att Leo var borta länge medan de försökte förstå vad de skulle vinna och så. Det var bara jobbigt att se ännu en komplikation i Leos och Pipers kärlek. Och det var också jobbigt att se Billie bli manipulerad av sin dumma syster Christy så att hon vände sig mot systrarna. För jag gillade henne. Men tack och lov ordnade allt sig i slutet. Och så lite mer som jag inte kan komma på nu.

Övriga kommentarer: Säsong 8 var så fantastisk! Helt klart min favoritsäsong, tveklöst! Jag är glad att jag började se den och jag ångrar mig absolut inte. Den är en bra tvserie. En av de bästa jag sett! ;D

Betyg: 5/5
Postat av: TVseries

VÄRLDENS BÄSTA SERIE. ;)

Svar: HAHAHA ;D
Micaela Sundberg

2013-08-02 @ 19:49:33
URL: http://tvseries.webblogg.se

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: