DATUM: 2013-01-26 / TID: 22:55:00
KATEGORI: The Vampire Diaries

The Vampire Diaries.

Idag har jag börjat min maraton med The Vampire Diaries! Har hunnit med fem avsnitt av säsong 1 nu. Och åh, nu när jag just såg de första avsnitten fick jag tillbaka alla känslor jag alltid haft för Stefan och Elena tillsammans - alltså jag blev återigen team Stelena igen på nytt som jag alltid varit fram tills nånstans i säsong 4 då jag blev team Defan.
 
Så nu är jag därför jätteförvirrad. På riktigt. Har jag verkligen bytt över till team Defan på riktigt eller bytte jag bara för att jag är förbannad på Elena att hon i säsong 4 sårade Stefan mycket värre än hon har sårat Damon oräkneliga gånger (missförstå inte nu, de gångerna hon sårat Damon är självklart lika oförlåtliga som hon sårat Stefan i säsong 4, menmen...)? Eller tillhör jag egentligen team Stelena fortfarande, djupt i mitt hjärta? Eller så på nåt konstigt sätt är jag båda Defan och Stelena och delvis Delena? Eller så har jag helt omedveten EGENTLIGEN alltid varit team Defan innerst i mitt hjärta sen säsong 1? Eller jag vet fan inte. Jag menar, jag älskar ju Delena också. Inte bara Stelena. Båda är ju fina ihop på olika sätt även om jag tycker att det är Stelena som hör ihop. Så betyder det då att jag är team Defan eller är jag team Stelena för att jag tycker de hör ihop mer? Eller? Nu är ni nog lite förvirrade, haha - för jag sa ju just att jag älskar båda på olika sätt men att Stelena hör ihop. Tyvärr så är det så här att det är väldigt komplicerat i min konstiga lilla hjärna nu - för tro mig, jag är lika förvirrad som er!
 
Fast om man tänker på JUST NU, alltså säsong 4, så är jag färdig med Delena och Stelena nu då jag inte gillar Elena som vampyr överhuvudtaget. För ändå sen hon blev vampyr, så har nåt bara känts fel. Allt har ju spårat ur nu med sirebond, brustna hjärtan, botemedel och allt. Nåt bara känns fel som jag inte riktigt vet vad. Det återstår att se sen om vilken team jag tillhör egentligen (Defan, Stelena eller Delena)! När det gäller team, så fokuserar jag bara på Klaroline nu i säsong 4 ;)

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: