DATUM: 2013-01-06 / TID: 14:30:00
KATEGORI: Sammanfattningar, The OC

The OC säsong 3 sammanfattning.

Skådespelare: Benjamin McKenzie (Ryan Atwood), Adam Brody (Seth Cohen), Mischa Barton (Marissa Cooper), Rachel Bilson (Summer Roberts), Peter Gallagher (Sandy Cohen), Kelly Rowan (Kirsten Cohen), Melinda Clarke (Julie Cooper), Willa Holland (Kaitlin Cooper) bl.a.
Skapare:
Josh Schwartz
Regissör:
Josh Schwartz
Genre:
Drama, komedi, romantik
Åldersgräns:
11 år
Speltid:
16 timmar
Produktionsår:
2005-2006
 
MYCKET SPOILERS SÅ LÄS INTE VIDARE OM DU HAR PLANER PÅ ATT SE DEN HÄR SERIEN!

Handling: Det är sista året i skolan med allt vad det innebär av skolbaler och avslutningar, gamla vänner, nya problem och koreanska popstjärnor! Ryans förkärlek för att spela hjälte leder till katastrof. Seths oförmåga att hålla sig till sanningen leder till att förhållandet med Summer kraschar. Och precis när Kirsten bestämt sig för att försöka lappa ihop sitt liv, tar Sandy över The Newport Group. Men han upptäcker snart att han dessutom ärvt Caleb Nichols fallenhet för att råka ut för skandaler. Marissa tappar fullständigt greppet när lillasystern Kaitlin - den blivande nya Julie Cooper - kommer hem och rör om i grytan. Och på tal om Julie Cooper så har hon blivit utslängd ur sitt palats och hamnat i O.Cs slumområde..

Bästa avsnittet: Som vanligt, så älskar jag många avsnitt. 3x01 The Aftermath, 3x07 The Anger Management, 3x08 The Game Plan, 3x09 The Disconnect, 3x10 The Chrismukkah Bar Mitz-vahkkah, 3x11 The Safe Harbor, 3x15 The Heavy Lifting, 3x16 The Road Warrior, 3x17 The Journey, 3x18 The Undertow, 3x21 The Dawn Patrol, 3x22 The College Try, 3x23 The Party Favor och den mest chockerade säsongsfinalen 3x25 The Graduates. Mest säsongsfinalen då det är i det avsnittet som Marissa dör den dramatiska vägen. Så jävla tragiskt!

Bästa karaktären: Fortfarande Seth och Summer! Tillsammans är de mäktiga för alltid! Sen så gillar jag också Sadie, som spelas av Nikki Reed, som är med några avsnitt. Hon är väldigt cool och raka motstatsen till Marissa! :D
 
Värsta karaktären: Johnny! Först gillar jag honom, men när han börjar bli kär i Marissa så gillar jag inte honom längre. För plötsligt blir han en desperat och patetisk tonåring och beter sig väldigt jobbigt och irriterande och bara "jag tycker synd om mig!". Ge dig! Men självklart förtjänar han inte att dö vilket han ju gör senare - det är väldigt tragiskt så att jag, förvånade nog, gråter varenda gång jag ser det! :(
 
Snyggaste karaktären: Seth Cohen så klart - always and forever! Och även Kevin Volchok är också så jävla snygg som fan, han spelas ju av sexiga Cam Gigandet! ♥
 
Fulaste karaktären: Jag vet inte. ALLA, som jag nånsin har tyckt är fula, är plötsligt så snygga! Nejnej, det finns faktiskt en som jag fortfarande tycker är ful - Sandy Cohen ;)

Bästa paret: Seth och Summer helt jävla klart - always and forever! Jag älskar dem bara så mycket! Hur kan man seriöst inte älska dem liksom!? Och sen så älskar jag också Ryan och Sadie - och även Volchok och Marissa, de är så HOT ihop! ♥
 
Värsta paret: Jag har ingen aning.

Bäst i säsongen: Allt! Ryan/Sadie, Volhok/Marissa, college, bråk, slagsmål, skolbaler, Annas comeback i två avsnitt, ja allt!

Värst i säsongen: Det är bara en sak som jag tycker är värst i denna säsongen: när Sandy börjar bli som Caleb då han jobbar med ett projekt om att bygga ett sjukhus. Jag tycker så synd om Kirsten då, hon behöver ju honom verkligen då när hon är en alkoholist och kan dricka igen när som helst trots att hon har varit nykter i 11 månader. Vilket hon självklart gör slutligen, alltså dricka, för att hon mår så dåligt över att Sandy är så självupptagen och blivit som Caleb (Caleb är ju anledningen till att Kirsten började dricka i säsong 2). Men tack och lov i slutet av säsongen blir Sandy sig själv igen som han alltid varit och så fortsätter Kirsten helt frivilligt att gå på AA-möten ändå trots omständigheterna :)

Övriga kommentarer: Jag säger detsamma som jag alltid har sagt alla senaste gångerna jag sett om säsong 1-4: det är en jättebra säsong fullt av mycket drama liksom säsong 1 och 2! Jag kommer aldrig nånsin att tröttna på den! Den är tveklöst en av de bästa tvserierna som jag har sett i mitt liv, som sagt!

Betyg: 5/5

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: