DATUM: 2013-01-20 / TID: 21:06:37
KATEGORI: Allmänt, Tidsfördriv, listor

Nya läsare? Frågestund?

Jag ser att jag har fått några nya läsare av att döma att mina unika besökare har ökat med några. Hoppas detta stämmer och inte nån lögn. I så fall är det roligt att ni hittade hit! :D
Ni kanske inte vet detta ännu. Jag är döv och jag säger detta för jag vet att det finns många hörande som brukar bli intresserade när de får höra att en är döv så att de överröser en med en massa frågor.
Därför tänker jag ha en frågestund här (det är ett tag sedan!) så att ni, anonym eller ej, kan få fråga vad ni vill om dövhet och då kan ni gärna passa på att ställa andra frågor också för att lära känna mig lite! Det kan vara om vad som helst. Mitt liv, min familj, vad jag älskar, vad jag inte älskar, favoritfilm och så vidare. Fråga bara på! Jag avslutar frågestunden när jag känner att det räcker med frågor! ;) bilden lånad från här.
Postat av: ~ It's Nour

Hur gör döva när de ska handla? Jag tycker det är super coolt att du är döv. Liksom kjsafhkjvhbkjh vill ha en vän som är det. Tycker alla döva människor är coola ni har ert eget teckenspråk som jag vill lära mig. Kan du prata och lista ut vad folk säger med hjälp av deras läppar?

2013-01-21 @ 21:37:49
URL: http://infinityfearless.blogg.se/
Postat av: dramagirl

jag älskar också drama filmer, kan du tipsa om olika drama filmer som du absolut rekommenderar?

Din favoritfilm?

Har du haft en pojkvän?

Vad gör du nuförtiden? Jobb?

2013-01-22 @ 19:23:10

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: