DATUM: 2013-08-13 / TID: 20:31:45
KATEGORI: I want, Övriga tvserier

Hur jag vill Greys Anatomy ska sluta.

Hur jag vill Greys Anatomy ska sluta? Jag fick helt plötsligt lust att göra ett sånt inlägg bara för att jag har maraton för andra gången nu (är på säsong 7 nu). Och så har ju inte serien slutat ännu och lär inte göra det på ett tag, så vill jag därför skriva ett inlägg om hur jag vill det ska sluta.
 
Derek och Meredith fortsätter att vara en lycklig familj och skaffar flera barn och en hund och de stannar kvar i huset som de byggde. Och Meredith får aldrig alzheimers som hon kan få. Och de får många barnbarn.
Cristina inser att hon vill ha barn och Owen och Cristina gifter sig igen och skaffar barn ihop och Cristina fortsätter att vara thoraxikirugi och ändå har tid till att tillbringa tiden med sitt/sina barn också.
Callie förlåter Arizona nån gång och de fortsätter vara lyckligt gifta och skaffar sig ett stort hus och skaffar syskon till Sofia och får barnbarn.
Izzie kommer tillbaka med en make och ett barn. Skulle gärna säga att jag vill att Alex och Izzie blir tillsammans igen, men det vill jag inte. Inte längre tack vare Jo. Är för fast vid Alex och Jo och jag tycker de är helt perfekta för varandra än Alex och Izzie nånsin varit för varandra. Enligt mig iallafall. Så därför får Izzie gärna ha en make som hon är lyckligt gift med och har barn med när hon kommer tillbaka. Och så blir hon vänner med Meredith och Cristina igen.
Jackson och April gifter sig och skaffar barn och lever lyckliga i alla sina dar. Och Bailey fortsätter vara lyckligt gift med sin nuvarande make vars namn jag glömt och de skaffar ett barn ihop. Och Richard gifter sig med Jacksons mamma eller träffar en ny och gifter sig med henne och lever lyckliga i alla sina dar tills han blir gammal och dör i en varm säng och åteförenas med Adele i himlen.
Och så det som jag vill mer än allt annat i serien; Alex blir pappa. Jag menar, kom igen! Har ni sett hur han är med barn? Har ni sett hur han bryr sig om barn? Han sa alltid i början att han ville bli plastikkirugi men det slutade jämt med att han var med barnen istället. Jag blir bara mer och mer kär i honom för varje säsong som går. Han är ju bara så helt underbar! Så ja, jag vill se honom bli pappa. Han kommer bli en fantastisk pappa! Och så gifter Alex och Jo sig och skaffar barn ihop och lever lyckliga i alla sina dar.
 
Jag vet att jag säger typ likadant om alla, men jag älskar lyckliga och förutsägbara slut. Jag är väldigt svag för det och jag lever för det. Hur vill ni GA-fans att det ska sluta? ;)
 

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: