DATUM: 2013-08-10 / TID: 18:32:40
KATEGORI: Allmänt, Leo, Tidsfördriv, listor

Dag 10: Berätta om ditt husdjur.

Den här lilla knasiga hunden heter Leo. Jag kallar honom ibland för min lilla teddybjörn då han är så förbannat go! Han är en tvättäkta knähund, han älskar att ligga/sitta i mina knä. Han älskar att gosa och han kan teckenspråk.
Jag bokade honom direkt samma dag han föddes den 2 juli 2011 och hämtade hem honom från Helsingsborg till Örebro den 21 augusti, bästaste Ida och två andra fd kompisar (hennes dåvarande idiot till pojkvän och hans kompis) följde med. Kompisen hade körkort så han körde. Vi åkte drygt 100 mil totalt den dagen (till och från). Åkte från Örebro kl två på natten och var hemma igen i Örebro kl åtta-nio ungefär på kvällen. Galet låååångt, jag vet! Men det var absolut värt det! Det var värt pengarna också! Leo var sju veckor gammal då jag hämtade honom. En vecka för tidigt eftersom uppfödarna skulle åka på semester den veckan han blev åtta veckor. Så därför tog jag hem honom en vecka för tidigt. Så på grund av det köpte jag mjölkvälling som han fick tills han blev åtta veckor gammal.
Leo hette Dylan först från början. Men jag tyckte inte att namnet var så värst fint på ett djur och så var det svårt att uttala. Då bad jag uppfödaren att ändra till Leo. Leo är väldigt enkelt att uttalas och så tycker jag om namnet också ;)
Jag lärde Leo teckenspråk. Jag är ju döv som ni flesta vet. Hur ska jag kommunicera med honom annars? Vad han kan i teckenspråk är sitta, ligga, skaka tass, ute, kom, vänta, tyst, stopp, nej och varsågod. Bara grundläggande som räcker väl och gott.
Han är väldigt go, som sagt, och han älskar att träffa nya folk. Han älskar att slicka en i ansikte. Han älskar att sova med sin rygg mot mitt ansikte, min rygg eller min mage på nätterna. Han älskar att leka med hundar - eller mig om jag är med på leken. Jag kan inte vänta tills jag får familj, jobb och hus för då ska jag skaffa en hund till, en kompis till Leo. Än så länge har han bara Idas hundar Katti och Baloo att leka med ;)
 
Dag 1: Berätta kort om dig
Dag 2: 10 fakta ingen vet om dig
Dag 3: Något eller någon som du saknar
Dag 4: Dina 5 favoritfilmer
Dag 5: En film som får dig att gråta
Dag 6: En sak du aldrig kommer att göra
Dag 7: Din favoritmaträtt
Dag 8: En maträtt du avskyr
Dag 9: Beskriv din drömkille
Dag 10: Berätta om ditt husdjur
Dag 11: En bild av din handstil
Dag 12: Din förebild
Dag 13: 5 saker du önskar dig just nu
Dag 14: Något du är rädd för
Dag 15: Din drömresa
Dag 16: En film du aldrig tröttnar på
Dag 17: Ditt bästa barndomsminne
Dag 18: En bild av dig själv som barn
Dag 19: En bild av dig själv nu
Dag 20: Din favoritkaka
Dag 21: Ditt favoritdjur
Dag 22: Vilken kändis vill du dela garderob med
Dag 23: Din största crush just nu
Dag 24: Ditt favoritcitat
Dag 25: Din favoritförfattare
Dag 26: Dina 5 favoritböcker
Dag 27: Vad tänker du på nu
Dag 28: Din högsta önskan
Dag 29: Vem vill du byta utseende med
Dag 30: Ditt motto
Postat av: Melodie

Vet du vart man kan hitta säsong 4-6 av Vampire Diaries? jag har just börjat följa denna serien.. :D

Svar: Om du är ute efter swesub, så finns det tyvärr inte :( Och säsong 5 har inte ens börjat sändas än, den har premiär i oktober. Och om det blir säsong 6, får vi veta på våren :)
Micaela Sundberg

2013-08-11 @ 00:58:01
Postat av: Melodie

Vilket ois då.. Såg att de finns ba 3 eller 4 avsnitt av säsong 4 men. Ville ha hela. Nåja får hoppas att någon översätter den snart. Tack iaf att du svarade på min fundering.. :)

Svar: Åh, vad synd. Ja, hoppas att nån översätter den snart för allas skull ;) ja det var så lite!
Micaela Sundberg

2013-08-11 @ 02:08:23

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: