DATUM: 2013-04-21 / TID: 02:20:07
KATEGORI: Film

Disturbia (2007).

Disturbia, en av mina favoritfilmer genom tiderna, såg jag idag. Det var ett långt tag sedan sist jag såg den och det var bara en ren slump att jag tänkte på Shia LaBeouf idag och just då kom jag på att jag har en film med honom i min dvdsamling som jag inte har sett på aslänge så jag blev därför sugen på att se den, haha.
Och det gjorde jag. Den är fortfarande lika bra och fortfarande lika spännande även om jag vet varenda scen! Den är lätt en av de bästa thrillerfilmerna jag sett - och som jag kan se om och om igen och ändå fortfarande tycka att den är så sjukt spännande varje gång och att David Morse är lika skrämmande varje gång! Hans skådespel imponerar verkligen på mig varenda gång, han är en så oerhört duktig skådis och är som skapad i sin roll som en kallblodig seriemördare, och även Shia LaBeouf är så bra också i sin roll som Kyle.
Jag säger bara till er som älskar thriller... SE DEN, SE DEN! För den rekommenderar jag verkligen! Trailern kan ni se här.
 
Kale Brecht (Shia LaBeouf) har dömts till tre månaders husarrest och tillbringar dagarna med att spionera på grannarna. Allt är bara på skoj tills situationen får en skrämmande vändning. Kale inser nämligen att hans granne (David Morse) är en seriemördare - men han kan inte bevisa någonting, inte övertyga någon och inte lämna huset utan att starta övervakningslarmet. Med hjälp av sina vänner (Sarah Roemer, Aaron Yoo) gör Kale allt han kan för att avslöja sanningen - men en kallblodig mördare är kanske lite för mycket att hantera? Kale och hans vänner har ingenstans att gömma sig och ingenstans att ta vägen när deras liv står på spel i denna olidligt spännande thriller...
 

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: