DATUM: 2013-04-10 / TID: 13:20:00
KATEGORI: Revolution, Sammanfattningar

1x13 The Song Remains the Same.

Igår såg jag det senaste avsnittet av Revolution 1x13 The Song Remains the Same. Och det var ett grymt bra och spännande avsnitt! Alltså, serien blir fan bara bättre och bättre! NBC, snälla snälla förnya den för en säsong 2 tack!!!! Eller annars blir jag asförbannad! MARKERA INTE TEXTEN OM NI INTE VILL VETA SPOILERS!
 
Jag blev så jävla glad när 15 minuter senare i avsnittet så dök Jason upp. Jag blev ju så besviken när han inte var med i förra avsnitt, haha. Jag bara skrek yeeeah när han kom! Och jag är så glad att han har gått med rebellerna nu och med en ny haircut dessutom, äntligen för han passar ju bäst i snaggat hår! Nu hoppas jag att det betyder att det leder till att det blir många scener med Jason och Charlie. Det är bäst det! Eller så får man med mig att göra! Jag älskar dem ju så mycket!
Och scenen med Jason och Neville... jag köpte inte Nevilles snack ett dugg skit. Snacket om att han alltid hade varit stolt över Jason och sånt. Glad att Jason inte gick på det. Neville är bara så falsk! Och efter pratet om Jasons mamma så befriade han honom. Jag blev så överraskad, jag trodde seriöst att han hade blåst alla igen! Jag bara nej varför! Men så när han öppnade dörren och Miles, Jim och prästen stod där som de hela tiden hade gjort. Då förståd jag att Jason bara trickade Neville till att avslöja platsen. Nevilles min när han insåg att Jason blåste honom var så hilarious, haha! Jag blev så lättad. Bra jobbat, Jason! Du fick mig verkligen att gå på allt! Men oavsett om han hade blåst alla eller inte, så skulle jag fortfarande älska honom ändå. Han är ju en av mina favoritkaraktärer tillsammans med Miles och Charlie. Och en sak till... I avsnitt 11 när Neville sa till Monroe att Jason var död, så trodde jag faktiskt att det var för att skydda sin son. Men nu bekräftades det i det här avsnittet att han bara tänkte på sig själv. Skit på dig!
 
Miles och Rachel... nu är det bekräftat att de har ett förflutet som jag hade misstänkt sen gnistorna i avsnitt 11. Men frågan är när? Hände det innan, under eller efter äktenskapet med Ben? Jag må erkänna att även om jag tycker det är väldigt mysko, så finner jag det intressant ändå. Jag hoppas få reda på mer om förflutet snart! Men det är inte allt. Det har nu fått mig att misstänka starkt också att Miles kan vara Charlies biologiska pappa. Inte Ben. Jag har en stark känsla av detta. Men det visar sig sen om det stämmer eller inte. Vad hoppas jag på? Jo, att Miles är pappan. Självklart ;)
 
Och på tal om dom två... varför lät han henne och Aaron gå iväg? Uppdraget de ska gå på är ju ett rent självmordsuppdrag! Jag vill inte att Charlie ska förlora Rachel också! Hon har ju förlorat Ben, Maggie och nu Danny. När jag tänker på detta så tänker jag hela tiden tillbaka på avsnitt 4 när Maggie dog där Charlie sa "Please, don't leave me! Everybody leaves me!". Det skär i hjärtat varje gång jag tänker på detta. Så det är bäst för manusförfattarna att Charlie inte förlorar Rachel också och framför allt inte Miles heller! De har ju precis hittat tillbaka till varandra! Varför skilja dom åt igen? :(
 
Och fan vad spännande och intressant det är med de datorerna som är som virus som ser till att strömmen inte ska slås på. Men frågan är ändå fortfarande, varför? Varför försvann strömmen? Vad var syftet med detta? Man har fått några anledningar till mörkläggingen men ändå är det nåt som fortfarande inte riktigt har blivit besvarat. Jag vill veta den STORA anledningen till att strömmen försvann. Jag hoppas få ett svar på detta snart!
 
Nu väntar jag ivrigt på nästa avsnitt! Kan det inte komma lite fortare!? ;)

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: