DATUM: 2012-12-11 / TID: 23:45:00
KATEGORI: Gifs, Prison Break, Sammanfattningar

Prison Break: The Final Break (mycket spoilers).

Nu är jag klar med mitt Prison Break maraton! Fyfan vad jag grät i slutet. Alltså The Final Break - filmen som utspelar sig före "fyra år senare" i säsongsfinalen (bara ni som är ett fan av serien hajar vad jag menar med det).
Eller rättare sagt, jag började gråta floder ändå sen den sista scenen med Lincoln och Michael (gifs ovanför) fram tills Michaels video i slutet. För att Lincoln visste ju inte att Michael hade en plan B - att offra sitt liv om det inte gick som han tänkt sig med plan A. Lincoln liksom bara, helt omedveten, pratade om att Michael skulle ha underbara historier att berätta för sitt barn. Det gör så ont att se att Michael säger ingenting, han bara ler mjukt och lägger sin hand på sitt hjärta och sedan slänga upp sin hand som för att säga "jag älskar dig"... Jag bara grät, grät och grät.
Jag har faktiskt fortfarande inte kommit över att manusförfattarna dödade Michael. Jag vet att det bara är en serie, men ändå! Alltså varför dödade de honom!? Han fick aldrig chansen att se sin son födas och att få vara pappa och han fick inte det lyckliga slutet med Sara som han förtjänar. Det är därför det gör så ont i mitt hjärta! Jag är fortfarande så arg på manusförfattarna men det är ingenting jag kan göra något åt! Det som är gjort är gjort ju.
Men om man inte tänker på manusförfattarna utan på Michael personligen, så är det något det finaste han gjort för Sara! Att dö för hennes frihets skull. Han vet att han bara har ett par veckor kvar att leva pga hjärntumör, så därför väljer han att gå miste om de sista veckorna för att rädda Sara istället för att låta henne åka fast bara för att plan A inte har gått som det skulle. Det är det finaste man kan göra! ♥

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: