DATUM: 2012-12-25 / TID: 18:43:00
KATEGORI: Böcker

Mina olästa böcker.

Jag är jättenöjda med alla som jag fick i julklappar igår! Bland dom är en bok som jag fick av min syster. Tretton skäl varför heter boken. Nu är den med i min hög med olästa böcker!
 
1. Hungerspelen triologi
2. The Last Song
3. Tretton skäl varför
4. Femtio nyanser av honom
5. Femtio nyanser av mörker
6. Eld
 
Nummer 4 läser jag nu. Jag började för över en månad men jag har fortfarande inte läst ut den ännu. Jag har fortfarande mycket kvar. Så jag har nu bestämt mig att från och med den 1 januari ska jag sätta igång med att ta itu med alla mina olästa böcker! Undra när jag kommer bli klar med alla? Önska mig lycka till! ;)
 
Postat av: Nathalie - FOTO&DESIGN

Åh, jag har också börjat läsa supermycket. Bok cravings all tha time. Men due!!! The mortal instruments serien, film kommer även 2013, du kommer ÄÄÄÄLSKA den. Jag är kär och det är bättre än twilight om du frågar mig. Tips tips tips!;)

Svar: Jag läser alltid mycket, men på sistone har jag inte läst så mycket. Och ja, den! Jag har hört talas mycket om den och jag såg också trailern till filmen, den ser ju fett bra ut! Finns böckerna på svenska? För jag är mycket intresserad av att läsa den bokserien! Och jag är även intresserad av att läsa Beautiful Creatures också och jag längtar också jättemycket efter uppföljaren till "Rör mig inte!" (så grymt jävla bra, du måste läsa den!) och även fjärde och sista boken i Hush hush trilogi (som har kommit ut redan i oktober på engelska, men jag vill läsa på svenska som troligen kommer ut i maj precis som de tre första) :)
Micaela Sundberg

2012-12-25 @ 21:58:37
URL: http://torpenbergs.blogg.se
Postat av: M

Har läst hungerspelen. Sett filmen också, rätt olikt. Slutade lite aning sorgligt.. Tycker jag. Den var rätt bra iaf.

Svar: Okej, då vet jag! :)
Micaela Sundberg

2012-12-27 @ 23:30:46

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: